• Joppen Metal Solutions
  • Joppen Metal Solutions
  • Joppen Metal Solutions
  • Joppen Metal Solutions
  • Joppen Metal Solutions
  • Joppen Metal Solutions
  • Joppen Metal Solutions
  • Joppen Metal Solutions
  • Joppen Metal Solutions
  • Joppen Metal Solutions

SAMENSTELLING - Plaatbewerking met hoogwaardige kwaliteit 

Joppen Metal Solutions staat voor metaalbewerking. Wij zijn specialist en een betrouwbare toeleverancier voor plaat, buis & koker producten uit RVS, staal en aluminium. Ons modern en up-to-date machinepark stelt ons in staat om middels het one-stop-shop principe een totaalsupplier te zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende bewerkingen;

Machinaal ontbramen / kanten breken 
Wij beschikken over een tweetal ontbraammachines die ervoor zorgen dat onze afwerking van een nog hogere kwaliteit is. Voor de kleine producten beschikken wij over een Fierde CL ontbraammachine die speciaal ontwikkeld is voor platen tot 200mm breed te bewerken. Voor producten boven 200mm beschikken wij over een Steelmaster ontbraammachine. Tevens beschikken wij ook over een Rossler trommelmachine met drooginstallatie waarmee kleine producten worden afgebraamd. De producten krijgen hierdoor een egaal uiterlijk en alle kanten en hoeken worden licht afgewerkt. 

Kanten/zetten van plaatwerk
Het kanten/zetten van plaatwerk is één van onze specialiteiten. Door de vakkennis en beschikking over een groot assortiment buiggereedschappen kunnen wij de meest uiteenlopende producten produceren tot een lengte van 4250mm.  

RVS lassen met hoogwaardige afwerking
Dankzij onze ervaring in diverse soorten branches zijn wij bekend met de diverse kwaliteitseisen en richtlijnen voor RVS-lassen. Het samenstellen van RVS producten vindt plaats in een aparte, afgescheiden hal. Voor het afwerken van RVS hebben we mogelijkheden om de producten te slijpen. 

Afwerken 
Speciaal voor onze klanten die hoogwaardige producten als vaste eis hebben, beschikken wij over de mogelijkheid om de complete afwerking van een eindproduct te verzorgen. Borstelrichting van alle plaatwerkdelen hetzelfde borstelen? Geen probleem. Door de jarenlange ervaring met kwalitatief hoogwaardige producten kunnen wij dit verzorgen. 


Ponsen of ponsnibbelen van platen
Ponsnibbelen is het ponsen van gaten of uitsparingen in een plaat. Zijn de behoeften minder specifiek? Dan is ponsen een juiste oplossing. Doordat onze machines efficiënt worden ingezet zijn wij in staat om in een hoog tempo tegen een zéér gunstige prijs produceren.

Zin in een nieuwe uitdaging? Bekijk hier onze vacatures!